GLÆDELIG JUL - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SUKKERFRIE JULEGODTER

GLÆDELIG JUL

IMG_0147

Så er det blevet juledage og om få øjeblikke skal vi hver især fejre juleaften.
De fleste af os er omgivet af kærlighed og nærvær, mødet med vores familier er glædeligt! Med lad os huske dem der føler ensom-følelsen og skænke dem en jule-tanke, hvis du kender et af disse mennesker så hop da forbi med en julekage eller chokolade i julens tegn.

Jeg vil gerne bruge muligheden til at takke dig, takke dig for du er en del af mit liv, at du ønsker at følge med i mine hverdage og lad mig få muligheden for at dele så meget med dig! Fra mit hjerte tusind tusind tak, du ønsket en rigtige glædelig jul fyldt med fortryllende kærlighed og en magisk aften 🙂

Jule kys fra mig :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUKKERFRIE JULEGODTER