VORES NYTÅRSAFTEN MENU – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
22 DECEMBER

VORES NYTÅRSAFTEN MENU

nytaar

Indlægget er sponsoreret af KöD København

Nytårsaften og madlavning, puha lad os være ærlige – det er et helved!
Det er stressende, tidskrævende og for ikke at glemme de tusindvis af andre danskere der står i kø i supermarked. Jeg er gravid, min tålmodighed stemmer ikke overens med mine gøremål til nytårs menu’en!! Tobias og jeg skal holde jul med hans venner, det betyder jeg er den eneste kvinde og jeg har ikke tænkt mig at overlade nytårsaftens menu til dem!! ( undskyld skat! )

Så midt i min preggo frustration har jeg fundet mit redning, KöD København‘s 4 retters nytårsmenu til blot 375,- pr. person! Den fantastiske restaurant midt i Københavns hjerte, hvor jeg tidligere har nydt en fantastisk middag i selvskab med mine smukke blogkollegaer fra Bloggers delight ( læs mere her )

Vi skal nyde forkælelsen af alle vores smagsløg, uden at løfte en finger – det er jo SÅ fantastisk!!! Jeg er virkelig glad for valget, og ser frem til en nytårsaften hvor jeg bare skal nyde uden stress!!

Vores menu:
Forret: Cremet suppe med kanterrel, krabbe og sprød crunch med svampe, desuden krabbeolie.
Mellemret: Pocheret torsk med syltet blomkål og fennikel hertil blomkåls pure med vanilje og røgsaltede mandler.
Hovedret: Rosa kalv med sauce Bordelaise, variation af persillerod, havtorn og brunet smør kartofler.
Dessert: Tæt mørk 70% chokoladekage med passionsfrugt og hvid chokoladecreme

Hvis du har det ligesom mig og har brug for en delikat redning, så kan du læse meget mere om KöD København‘s 4 retters nytårsmenu til blot 375,- pr. person her

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Hvor ser det bare magisk ud! Til tider er den bedste løsning den bedste.
    Vi har bestilt sushi der bare skal hentes. Det er 16. år vi gør det.
    Det er nemt og skønt. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22 DECEMBER