NOMI DEN SMUKKESTE BARNESTOL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
16 DECEMBER

NOMI DEN SMUKKESTE BARNESTOL

331703

Baby forberedelserne er godt igang i vores hjem på Frederiksberg og alt imens vores lille kærligheds-væsen hygger sig gevaldigt inde i min mave. Det ligger til vores natur at bygge rede og især når to bliver til tre, så går der virkelig gang i det moderlige væsen!

Jeg har allerede forelsket mig hovedløst i denne smukke smukke smukke barnestol fra Nomi by evomove. Som i det perfekte minimalistiske design kan forvandles fra baby til barnestol, den er fuldstændig perfekt ind i vores skandinaviske hjem. Jeg må indrømme at jeg elsker når børnemøbler smukt kan blende ind i hjemmet, uden at skrige BØRN. Nomi er designet af Peter Opsvik, som er designeren bag den traditionelle barnestol Tripp Trapp, den skabte han til sin søn. Med nye tider, kræver et nyt og videreudviklet design. Peter Opsvik skabte Nomi til hans barnebarn, med ønsket om at skabe en stol som giver barnet den bedst mulige bevægelsesfrihed uanset alder.

For os er det vigtigt at en barnestol kan bruges i en længere periode og Nomi kan bruges fra baby til voksen. Det er guld værd!! Med Nomi kommer vores lille baby prinsesse op i stol højde, og under middagen vil vi kunne bruge begge vores hænder. Så trods en lille baby behøver vi ikke have hænderne fulde hele tiden 🙂

At kunne kompinere design og bærdygtighed i én skønhed er fantastisk!
Og stolen er nu bestilt – glæder mig helt vildt meget til at tag den i brug om 4,5 mdr :*

Hvilken barnestol har du?

P.s Stolen er en gave af eget valg fra Nomi by evomove og derfor sponsoreret.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 DECEMBER