NÅR DET IKKE GÅR HELT EFTER PLANEN - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
INTERIØR KÆRLIGHED I VORES KØKKEN

NÅR DET IKKE GÅR HELT EFTER PLANEN

LOWMagasin-julefrokostoutfits-signemorkebergsjostrom-8

Jeg må indrømme, at tingene har taget en drejning, som jeg ikke havde forudset – vel og mærket ikke på den positive, gode, dejlige måde…!

Jeg har tidligere været inde på min nyre på bloggen, jeg har desværre oplevet to nyretrauma på samme nyrer. Det har i perioder, givet mig, lange sygdomsforløb – heldigvis er det blevet meget bedre!! Nu giver det desværre nogle udfordringer i min graviditet som jeg bestemt ikke havde forudset! For det første, bare at være gravid kom som en overraskelse. Som PCO kvinde og tidligere sygdom, har jeg altid fået afvide det ikke ville komme mig nemt og muligvis slet ikke muligt! Miraklet skete uforventet og både Tobias og jeg glæder os nu! Næste udfordring er min nyre, jeg har desværre allerede forhøje proteintal, hvilket ikke er godt under graviditeten. Og med mine hovedpiner, er frygten svangerskabsforgiftning!! Jeg har netop idag hørt fra hospitalet, mine blodprøver viser forhøjet tal, men heldigvis ikke akut-slemme!!!! Puha for jeg var ved at dø af bekymring!!!

Hvad betyder det så?! Lægerne kommer til at følge mig, blodprøver og ekstra hospital besøg – så krydser jeg bare fingre for at ingen af tallene bliver højere! MEN fra nu og resten af tiden må jeg ikke stresse, løfte tunge ting eller arbejde for meget – ingen form for overbelastning af kroppen! Jeg er direkte tilbage til følelsen af fængselsstraf, at være meget hjemme og ikke være super social. Det ligger langt fra min personlighed, men ja hvad gør man ikke for sit eget lille kærligheds-væsen i maven!

Jeg må dog indrømme, at jeg hverken er helt på toppen eller super-duber-over-lykkelig. Jeg er stadig nervøs, men håber selvfølgelig på det bedste 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12
   

2 kommentarer

  • Jeanette

    Åhh, hvor er jeg ked af høre det er gået den vej, men husk hvor vigtigt det er at slappe af. Jeg kommer gerne forbi og lærer fig lidt håndarbejde til de lange dage på sofaen, det er noget jeg kender til.

    Håber at tallene bliver nede, resten af tiden.

    Jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR KÆRLIGHED I VORES KØKKEN