OMG MÆND ER VIRKELIG SJOVE! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
3 AF MINE JULEØNSKER

OMG MÆND ER VIRKELIG SJOVE!

8ba2_LMAO_dd
“Basically I am a human selfie stick” 

T kalder på mig, jeg skal se en video med mænd som forstår ham.
Efter et par sek. er jeg allerede ved at dø af grin, det hårde liv af en instagram husband!
Det hjælper bestemt ikke at se på T’s alvorlige ansigt, som uforstående prøver at finde ud af hvad jeg griner så voldsomt af. Han prøver virkelig at forklare mig at det selvfølgelig er dobbelt så svært, når man er kærester er blogger som bruger instagram!! OMG og jeg føler mig slet ikke truffet! 😉 Især når jeg tager i dag i betrækning, hvor jeg startede dagen med at hive ham med til Flintholm station, ja altså DSB bookede mig til en kampagne og billedet skulle tages på en station. Såååå Tobias bidrog til min instagram kampagne IGEN! Standard dag og slemme slemme Signe!!!

Jeg tror ikke han følte jeg tog ham speciel seriøst, min mave gør stadig ondt af det grine anfald, som videoen gav mig! Undskyld!!!
Jeg er sikker på, at jeg taler for alle kvindelige bloggere + instagramers, hvis i vil have vasket jeres tøj, lavet mad og gjort rent så må i yde for fællesskabet, som i det her tilfælde er din kærestes virksomhed. En glad kvinde er en nemmere kvinde = fællesskab 😉

I enhver sjov, er der mååååååske en lille sandhed! Hahaha!!

Se videoen her:

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 AF MINE JULEØNSKER