WELEDA REDDER MIG! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
2 DECEMBER

WELEDA REDDER MIG!

IMG_8107 IMG_8108

I takt med at jeg er blevet gravid, oplever jeg en ændring i min hud.
Selvfølgelig får vi gravid kvinder lidt mere glød, men vinteren er tarvelig imod huden og jeg oplever tørhed. Weleda er kendt for deres lækre produkter, den naturlige og blide pleje som også er perfekt til vores kære børn. Især deres børne serier har jeg hørt meget varme ord om igennem min tid som blogger og hos Danish Beauty award.

Den nye økologiske serie, Baby Derma White Mallow, er særligt udviklet til børn med selektiv hud. Jeg er et meget voksen barn med selektiv hud og ansigt cremen har i aller højeste grad hjulpet mig til at få fugt i disse kolde dage! Body Lotionen og ansigt cremen er blevet et fast skønheds ritual i vores lille hjem!!

Så lider du af tør hud ligesom mig så kig på Baby Derma White Mallow!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 DECEMBER