MIN FØRSTE PREGGO SHOPPING // BLACK FRIDAY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ASOS TYVSTARTER BLACK FRIDAY

MIN FØRSTE PREGGO SHOPPING // BLACK FRIDAY

preggoshopping

Min første preggo shopping!
Ind til nu har jeg klaret igennem med stramme bukser, leggings og Samsøe Samøes’s tube topper! Vi lever i en verden, med alt for meget grimt gravid tøj! Og jeg må indrømme at i et øjeblik var jeg temmelig opgivende!! Men Asos har faktisk nogle udmærkede items, som sagtens kan fungere ind i min stil – LUCKY ME!!!

Asos har tyvstartet black friday sale, hvilket betyder at jeg fik 20% på hele mit køb. Også på de allerede nedsatte vare, som Over The Knee Boots. Jeg har for alle 5 items, kun kommet af med 1276.47. Det er nogenlunde det samme beløb som en romantisk middag for to, men denne gave vil glæde mig i de næste 5-6 mdr 🙂

Affiliate: Preggo cape / Long line jakke / Preggo kjole / Preggo bukser / Over The Knee Boots

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS TYVSTARTER BLACK FRIDAY