9 BABY CRAVINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MIN FØRSTE PREGGO SHOPPING // BLACK FRIDAY

9 BABY CRAVINGS

babycravingsDer er flere af jer som har spurgt hvilken børne stil jeg ville vælge til mit eget barn. Så jeg har prøvet bedst muligt at finde lidt lækkerier, som jeg synes er virkelig fantastiske!!!

Jeg bliver aldrig en kvinde, som er fuldstændig pjattet med lyserød eller baby blå. Ind i mellem er det virkelig sødt men all over er jeg meget mere til less is more! Jeg er sikker på at indretning af baby værelse, køb af babytøj og legetøj, vil ende ud i de nedtonede lækre farver som jeg selv foretækker at rocke i hverdagen 🙂

Affiliate: Bamse // 159 KRSkridsikre strømper // 59,95 KR, Sovepose // 699 KR, Sengetøj // 538 KR, Tæppe // 399 KR, Sutter // 69 KR, Opbevarings pose // 349 KR, Sutte clip // 85 KR, 3 søde plakater // 199 KR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE PREGGO SHOPPING // BLACK FRIDAY