PREGGO JUMPSUIT LOVE - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GRAVID OG MANDESYG!

PREGGO JUMPSUIT LOVE

image4xxl image3xxl image2xxl

At være syg betyder online shopping!!!
Og i takt med at min egen mave vokser, er jeg nød til at finde på mode lækre alternativer til min garderobe! Ja det er sgu ikke nemt når alt strammer!!! Asos har faktisk nogle rigtig fine ting til gravide kvinder.. Lad mig huske at sige, at det ikke er alt jeg er pjattet med – det gamle kone look er bare ikke lige mig!! Men de har ramt plet med denne skønne Jumpsuit 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAVID OG MANDESYG!