IF KARDASHIAN CAN – I CAN! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SOMETHING SPECIAL

IF KARDASHIAN CAN – I CAN!

IMG_8947

Mens min mave vokser så overbeviser jeg mig selv om, at hvis Kim Kardashian kan, så kan jeg dælme også! Faktisk har jeg erfaret af flodheste følelsen bliver en smule mindre, når jeg rocker stramt tøj – så jeg giver den gas!!!

Kæmpe mave og former det er noget Kim Kardashian rocker med stil. Og hun kan da kun blive insprirations kilde til os prego kvinder! Trods jeg aldrig har været super god til at rocke heels, så skal jeg ud med en gruppe lækre blogger kvinder på torsdag og jeg forbereder mig glædeligt i god tid!!!

Jeg har været ude og købe en ny turtleneck kjole fra Samsøe Samsøe til blot 350 kr. Jeg er meget fokuseret på at mit gravid tøj skal være på et økonomisk budget, som gør det helt okay at smide ud om 6,5 mdr. Ingen gider at bruge flere tusind kroner på tøj som vi kun kan rocke i en begrænset tid!

P.s Udskyld for billed kvaliteten!!!
Billedet er taget om aften så maven er en del mere oppustet 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING SPECIAL