BABYBUMP 15 WEEKS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AW16 IN THE MAKING!

BABYBUMP 15 WEEKS

IMG_8776

Ja det går ikke langsomt i min verden, mens maven vokser hurtigt så føler jeg mig mere eller mindre som en flodhest! Mit tøj sidder strammere og strammere, jeg er faktisk nød til at bruge elastikker i åbningen af flere af mine bukser, for overhoved at kunne trække vejret!! For ikke at begynde snakken om mine bh´er, fy for den lede jeg hader de sataner – vil helst være fri som en fugl!!

Måske har du taget 3 kg på siger app’en “gravid” fra sundhedsstyrelsen, WTF den må lave sjov med mig!! 3 kg er en underdrivelse, hvad i al verden forgår der!?! Flodheste følelsen er blevet en smule værre efter jeg læste det! Lidt fortvivlet, har google været min bedste ven i undersøgelsen af hvad der er normalt! Jeg har taget en del mere på en 3 kg, hvordan var din vægt efter 15 uger?

10 kommentarer

 • Pia

  Du er en meget smuk flodhest i såfald 🙂 Jeg er gravid med min tredje barn 20+6 og jeg har hver gang taget 10 kg på de første 3 mdr, fordi det eneste der hjælper bare lidt på min enorme kvalme er et stort indtag af kulhydrater. Jeg sluttede de to andre gange på 15 kg/20 kg i alt.
  Begge gange ammede jeg det hele af igen og mere til, så det kan du trøste dig lidt med 🙂
  Men det er for mig ikke sjovt at være gravid. Jeg hader at føle mig som en flodhest, at bukserne (og BH’en!) strammer, at det bliver svært at bukke sig, og at det trætter mig og og og og og…..
  Og jeg hader at høre hvor fantastisk jeg burde føle det er, så hvis du har det sådan også, så er du absolut ikke alene 🙂
  Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh Pia tusind tusind tak for dine søde ord!!! Jeg har det fuldstændigt ligesom dig, hvor er jeg dog glad for jeg ikke er Palle alene!! Det er bare ikke super lækkert med en bule på mavsen :flushed:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Bartholin

  Jeg havde ca taget 6 kg på ved uge 15 og endte med plus 20 kg
  Men du har en smuk mave, min voksede også hurtigt, og kunne bestemt ikke skjule det allerede omkring uge 8-9 stykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Babe, du er den smukkeste!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Nu har jeg prøvet det 3 gange og alle 3 gange har været forskellig vægtmæssigt ( 33 kg, 14kg og 25 kg) i færdig bagt tilstand, og jeg har alle 3 gange hurtigt kunne fremvise en babybule som dig. Så er helt bekendt med flodheste følelsen og mit eneste råd, vis den frem med fedt tøj, du kan jo skabe din egen mode det giver en federe følelse. Og jeg har efterfølgende tabt alle kiloene igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Vi har jo termin samtidig, og jeg må sige du en del større end mig, men jeg synes det smukt! Jeg ligner bare en der har spist lidt for meget kage. Har nok taget omkring 2 kilo på, om morgenen kan man næsten ikke se maven tilgengæld er den noget større om aftenen og en del oppustet!!! Glæder mig til maven bliver større selvom det selvfølgelig er træls mht. ens tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja Sabine :142: Måske ses vi på hospitalet eller mødregruppe – kunne jo være så hyggeligt :smiley: Du skal nyde din krop mens du kan, 2 kg lyder fantastisk!!!! Trods det er smukt med bule, så er det altså virkelig ikke sjovt at have stramme bukser på :flushed: 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW16 IN THE MAKING!