NEW ECCO BABIES #PartofmyWorld – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OMG BALMAIN AND H&M

NEW ECCO BABIES #PartofmyWorld

IMG_5671 IMG_5665 IMG_5669 IMG_5660 IMG_5654

Sponsoreret indlæg af Ecco

Nye babies fra Ecco´s nye og modelækre kollektion Ecco Intrinsic.
Med et brændende ønske om at skabe sneakers med et modestatement har Ecco kreeret en serie af mode-skønne sneakers med fokus på design og kvalitet til os storby elskende mennesker! Som en sneakers elskende kvinde sætter jeg stor pris på at komfortabelt fodtøj som er til at bevæge sig i, som modeelskende kvinde er designet det afgørende i sidste ende! De to punkter betyder alt når jeg shopper!!! Og jeg må indrømme at Ecco Intrinsic har fanget min opmærksomhed! De er både komfortabel, smukke og perfekt til min hverdag i storbyen!

Der er ikke meget pædagog typen over Ecco længere, de har uden tvivl upgraded deres designs på et helt andet plan!

Jeg glæder mig til at rocke mine nye Ecco Intrinsic skønheder #PartofmyWorld!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG BALMAIN AND H&M