FAMILY, CHRISTMAS AND MAGASIN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FROM HIM #LOVE

FAMILY, CHRISTMAS AND MAGASIN

Magasin-julefrokostoutfits-signemorkebergsjostrom-3Magasin-julefrokostoutfits-signemorkebergsjostrom-1Magasin-julefrokostoutfits-signemorkebergsjostrom-2

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

I forbindelse med at stormagasinet Magasin har skudt julen igang, har jeg lavet 5 skønne looks til julefrokosten. Og dette look er for mig, det perfekt mode-lækre look til julefrokosten med familien! Et af sæsonens største trends, er kimonoen som jeg har valgt i en lækker, varm gul farve. Det er et item, som er et absolut musthave i vores garderobe i disse dage!

Når jeg tænker på julefrokosten med familien eller svigerfamilien, er det vigtigt for mig at være klassisk mode-skøn. Jeg er et familie menneske og værner om mine familie værdier. Derfor ingen seksuelle undertoner, hverken for meget bare ben eller nedringet bluse. Jeg ligger fokus i snit og farver, som med en højtaljet nederdel i moderigtige plisseringer, den er tilpas lang nok til at svigermor ikke rynker brynene 😉

PSSSSSST du kan finde flere looks her 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Jeg er virkelig vild med din stil! Har aldrig tænkt på kimonoer som en decideret cardigan. Nok mere som noget man har på til stranden. Tak for ideen! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM HIM #LOVE