ME, MAGASIN AND 5 CHRISTMAS PARTY LOOKS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CPH FASHION LAB #PRESSDAY

ME, MAGASIN AND 5 CHRISTMAS PARTY LOOKS

Magasinjulefrokostlooks

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

Waaaauw jeg har fået min egen side på Magasin.dk – det er da det sejeste!!
Stormagasinet som vi alle elsker og forguder, har kickstartet julen og i den forbindelse har jeg lavet 5 skønne looks til julefrokosten. Der er noget for enhver smag, ligefra julefrokosten med familien til julefrokosten med arbejdet, ja også til en all nighter julefrokost med veninderne!! 😉

Alle 5 looks har jeg omhyggeligt udvalgt til de særlige lejligheder, de er både fashionable og sexy – fuldstændig som jeg selv ville elske at rocke julen i møde! Du kan selvfølgelig finde alle mine looks, med beskrivelser direkte på Magasin´s website lige her.

Jeg glæder mig til at gå den kommende juletid i møde sammen med dig, og til at dele alle de spændende nyheder, julefrokoster og jule ideer som jeg har! Der kommer til at ske meget på bloggen, den næste tid!! Ikke mindst har jeg en lille hemmelighed, som jeg glæder mig til at dele med dig + en række super spændende kreative projekter med en gruppe lækre modebloggere. Sidst men ikke mindst, så elsker jeg virkelig julen!! Den næstekærlighed der kommer til at fylde hele vores hverdag – de levende lys og gaver, kager og varme drikke. Ihh kald mig old fashion, men jeg er som et lille barn igennem hele højtiden 🙂

Pssssssst
Se også den smukke og ultra seje modeblogger Sandra Willer´s 4 lækre looks til julefrokosten her.

above-copenhagen-lookbook-released12

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH FASHION LAB #PRESSDAY