FROM ME TO ME AND A GIVEAWAY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AND THE CALVIN KLEIN WINNER IS...

FROM ME TO ME AND A GIVEAWAY

Magasin&Goodiebox
Det ekstra kick vi får i løbet af dagen, når vi virkelig gør noget godt for os selv. En plejende maske, et varmt frisk fodbad eller en skøn omgang olie. Alle de små ting, som vi gør – kun fordi det er dejligt! Men hvor ofte husker vi at gøre det?!? Vi elsker at forkæle de mennesker vi holder aller mest af men ofte glemmer vi os selv. Midt i daglig dagens stress bliver selvforkælelse hurtigt skiftet ud med hverdagens gøremål og opgaver.

Med ønsket om at huske på mere forkælelse i hverdagen, har Magasin og Goodiebox slået sig sammen om en special edition af Goodiebox. De har i denne måned skabt den mest bedårende lyserøde æske sammen, “From me to me”. En ganske særlig æske som er sammensat af Magasins beauty eksperter og jeg er vild med den!

Magasin har et passioneret ønske om at gøre en forskel i andre mennesker liv, og i den næste måned vil Magasin kører kampagnen  “From me to me” med fokus på forkælelse og selvforkælelse i deres stormagasiner. Du kan bl.a. vinde en vinde en forkælelsesdag i Magasin for dig og en veninde til en værdi af 12.000 kr!!! Du deltager i konkurrencen ved at uploade et billede af dig selv på instagram med #mgsnlook #frommetome og “tag” din veninde! Konkurrencen kører fra 19 okt. til 15 nov. Vinderen kontaktes tirsdag d. 17 nov! Husk at følg Magasin på facebook her og instagram her, der er allerede flere forskellige giveaways igang 🙂

For at 12.000 kr ikke er nok, så har jeg også fået muligheden for at forkæle 5 af mine læsere med den special edition af Goodiebox i samarbejde med Magasin.

For at deltage i konkurrencen skal du følgende:
1. Skriv <3 i kommentar feltet HER på bloggen

Vil du fordoble dine chancer for at få fingrene i lækkerierne? Så kan du også deltage på instagram:) Husk at #GoodieboxbyMagasin 🙂

Vinderen bliver fundet ved lodtrækning Fredag den 30. Oktober
God fornøjelse!

Indlæg er sponsoreret af Magasin du Nord

 

 

above-copenhagen-lookbook-released12

51 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AND THE CALVIN KLEIN WINNER IS...