FÅ 20% RABAT + RABATKODE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NEW ELLOS LOVE WITH 30% OFF

FÅ 20% RABAT + RABATKODE

boozt

Oh happy sunday!
I dag og kun i dag kan du spare 20% på ALLE nyheder på Boozt, når du handler for mere end 899,- Med nogle af mine favorit mærker som Ganni, Wood Wood, Whyred, BA&SH, BZR og mange mange mange flere, er jeg en lykkelig kvinde. Det er starten på en meget meget smuk dag, at shoppe efterårets lækre trends med 20% på!!!! Det eneste du skal gøre er at anvende koden 20 ved checkout.

P.s. mærkerne Tommy Hilfiger, BOSS, Ralph Lauren, Molo, DAY, ECCO, Billi Bi, By Malene Birger, SAND, Hummel og Tiger of Sweden er ikke med i de 20% så går uden om dem. Under Brands kan du udvælge de mærker du ønsker at shoppe, så undgår du hurtigt at forelske dig i et af de brands som ikke er med i dagens rabat 🙂

Find mere på Boozt her 

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

  • Maja

    Hvilket program bruger du til dine collager? Super fine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW ELLOS LOVE WITH 30% OFF