PRIESME BLOGGER EVENT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AUTUMN SWEATER WEATHER

PRIESME BLOGGER EVENT

priesmebloggerevent

Igår tilbragte jeg til en afternoon tea på det smukke Nimb, til det lækreste blogger event hostet af det danske smykke mærke Priesme og de skønne piger bag Impression PR!! Wauw de havde virkelig skabt et univers med hjerte og sjæl!

I sus og dus blev vi max forkælet med et overdådigt tea og kage bord, skønne og unikke smykker og historien bag Priesme. Der var gået all in på omgivelserne, for et kort øjeblik var vi til en smuk engelsk afternoon tea. Det var virkelig et par hyggelige timer – intimt, nærværende og sammen med den skønneste gruppe af bloggere!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN SWEATER WEATHER