SPINNING JEWELRY A TOUCH OF YOU – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
THINGS AREN'T ALWAYS WHAT THEY SEEM

SPINNING JEWELRY A TOUCH OF YOU

Spinning

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Spinning jewelry

Noget vi kvinder i fællesskab elsker og forguder må være smykker!
Vi kan så nemt forelske os hovedløst og med vores valg af lækkerier signalere vi vores personlighed. Smykker kan sætte prikken over i´et i et hvert look!

Spinning jewelry skal til at lancere deres nye og smukke smykke kollektion, som vil ramme butikkerne den 13. oktober. For dig som ikke i forvejen kender Spinning jewelry, er det smykker skabt med hjertet i ægte materiale og dansk design! I den forbindelse har de udvalgt mig og bloggen til et samarbejde og det glæder jeg mig vildt meget til!! I morgen skal jeg til deres event i Østerbro, hvor jeg får muligheden for at prøve løs i deres Spinning jewelry univers!
Det betyder også at jeg får muligheden for at forkæle dig!
Der kommer en fantastisk giveaway med funklende og smukke præmier.
OG uden at love for meget kommer der en rabatkode som et plaster på såret, til de læsere der IKKE vinder i konkurrencen.

Ih jeg glæder mig til at forkæle dig!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS AREN'T ALWAYS WHAT THEY SEEM