THE WEEKEND HAS BEEN #OUTFIT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NEW WHITE BEAUTIES

THE WEEKEND HAS BEEN #OUTFIT

dinner

 

Trods det har været lidt hektisk på hjemmefronten så har min weekend været fantastisk!
Jeg må indrømme at jeg ikke er super god til at bo i rod, og vi har fået nyt køkken og bad. Men i bitte lejlighed hvor der ikke er meget plads så er flyttekasserne med alle vores køkken og bade ting ved at være væk! FEDT FEDT FEDT!!!

Jeg har også fået catchet op med veninder og mine forældre, fået styr på vores lejlighed, trænet og har endda været et fredags smut i Ikea med min mor! I lørdags var jeg ude og spise på Gran Torino med min dejlige veninde Haniel – det var fantastisk selskab og lækkert mad! Mit outfit var en lang CardiganCarin Wester bukserNoisy May top og mine smukke Valentino sneakers! Det må være det man kalder en succesfuld weekend 🙂

I dag begynder jeg arbejde og wauw jeg glæder mig!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW WHITE BEAUTIES