OMG HIT BY LIGHTNING! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OMG THAT OUTFIT!!

OMG HIT BY LIGHTNING!

jetlag

Shit jetlaget har fanget mig!

Vi forlod Phoenix i tordenvejr, hvilket også betød at vi var en smule forsinket og havde en lidt turbulens tur – heldigvis fik vi sove meget på den 10 timers lange tur! Da vi endelig kunne se København under os blev vi ramt af lyn, hold da kæft et chok det gav!!! Heldigvis kom vi afsted med forskrækkelsen og landede med blot en halv times forsinkelse!

Efter 17 timers rejse er jeg endelig ved at blive mere mig selv ( trods jetlaget har fanget mig ). Dagen er gået med at hente pakker på de forskellige pakkeposter og posthuse! For ikke at glemme at flytte ind i vores nye køkken og badeværelse 🙂

Trods det har små regnet og jeg allerede savner solen så er det nu meget okay at være hjemme. Jeg glæder mig til at begynde at arbejde igen og falde på plads efter 5 uger væk 🙂

Håber du har haft en skøn dag!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OMG THAT OUTFIT!!