SOMETHINGS NEVER CHANGE! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KITCHEN CRAVINGS

SOMETHINGS NEVER CHANGE!

something

 

Hver gang jeg rejser, har jeg følelsen af at jeg ikke ønsker at komme hjem.
Måske hænger det sammen med at Danmark altid føles så koldt, ja vejret er helt sikkert en vigtig faktor. Jeg er meget mere kreativ under solens stråler end jeg nogensinde kan blive indendørs i regn og slud. Jeg elsker København, ingen tvivl om det – men jeg elsker København på baggrund af de mennesker (og min hund) jeg har kært.

Senere i dag begynder vi på vores hjem rejse til København, ikke at en flyvetur på 16 timer er speciel tiltalende når efteråret er på trapperne! Næ nej så ville jeg helt sikkert vælge at blive, men vores 5 uger i USA er gået og giver mig intet valg.

Får du nogensinde følelsen af du hører til et helt andet sted i verden?

( Find hele mit outfit her )

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KITCHEN CRAVINGS