KITCHEN CRAVINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
THE DETAILS

KITCHEN CRAVINGS

house-doctor-craving

 

Det er de små ting som gør hele forskellen ik?
I mens vi har nydt 5 uger i USA har vores køkken og bad blevet skiftet ud. Perfekt planlægning hvis du spørger mig, vi har nemlig hverken løftet en finger eller skulle undvære vores køkken / bad!

Nu er der få dage til vi vender tilbage til Frederiksberg, og som et lille barn glæder jeg mig til at se resultatet! Det er selvfølgelig det mest logiske i hele verden, at nye rum betyder nyt interiør ( i min verden ikke i Tobias’s ) og House Doctor har nogle virkelig lækre køkken items som jeg SKAL eje!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE DETAILS