ROCKING THE TOMBOY LOOK #OUTFIT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
CUTIE #MUSTHAVE

ROCKING THE TOMBOY LOOK #OUTFIT

outfitphoenix-14

Jeg må indrømme at (jeg selv mener) jeg er kvinde nok til at rocke den maskuline stil!
I min verden er det mest sexede ved én kvinde hvordan du bære dig selv. Femininitet handler ikke om hvordan du klæder dig, men om udstårling. Du kan være klædt i den smukkeste kjole, være iført de højeste heels og stadig være meget lidt kvinde. Jeg har set det så mange gang, nævnligt på på Københavns diskoteker ( fulde piger er meget meget meget ucharmerende ). For mig handler det om egenskaber som kendetegner kvinden, måden du taler, går og udtrykker dig på. Måden du behandler andre mennesker! Hvordan du gør noget ud af dig selv, ikke for andre men for dig selv. At du føler du er den bedste udgave af dig selv.
Trods vi kvinder er selvstændige og “kan-vil-kan” selv konceptet er udbredt så elsker jeg stadig når en mand holder døren og for den sags skyld også mine indkøbningsposer. Kvinder; vi bør hvile i vores femininitet. 

I dag rocker jeg et tomboy inspireret look, som er bestående af min nye POLO RALPH LAUREN skjorte, Filippa K bukserValentino sneakers, Ray ban solbriller. Det er super simpelt og nemt at sætte sammen, faktisk kan du på ingen måde gå galt med en skjorte, suit bukser og et par sneakers! Jeg har valgt at have min skjorte løst for at få et mere afslappet look. Jeg elsker tomboy outfits, ikke mindst er det perfekt til mine hverdags og arbejde men det er stadig fashionable og lækkert!!

Husk du kan følge mine dage på snapchat, bare til signemorkeberg

above-copenhagen-lookbook-released12

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

CUTIE #MUSTHAVE