MY MIRACLE #OLAPLEX – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SAN DIEGO ON THE SNAP

MY MIRACLE #OLAPLEX

IMG_7911

 

Èt af de vigtigste produkter i min kuffert er olaplex no.3,
den er guld værd og fuldstændig uundværlig for mig!
Håret tager så meget skadet af solens stråler og trods poolen er fantastisk i varmen så er det bestemt ikke den reneste kærlighed for håret. Derfor er det ekstra vigtigt at pleje og passe på håret, med olaplex no.3 har jeg ingen problemer!! Min egen lille mirakel kur der genskaber mine hårstrå, som jeg bruger en gang om ugen.

 Olaplex no.3 er en hjemme kur som er en del af mit projekt med det fantastiske team hos Salon InSite. Hvor jeg har afprøvet Olaplex og jeg er stadig fuldstændig i chok over resultet. Jeg havde ikke turde at håbe på én SÅ tydelig forandring i mit hår! ( læs mere om det her )

Et lille skønheds tip fra Cali til dig 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAN DIEGO ON THE SNAP