NEW BABIES #ECCO – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MINUS 417 #LOVE

NEW BABIES #ECCO

newbabies

Dagen inden jeg rejste fra Danmark var jeg hurtig forbi forbi Ecco på Strøget hvor jeg forelskede mig i de her hvide skønheder. Komfortabilitet er SÅ vigtigt for mig især når jeg rejser!! Ecco er kendt for deres behagelige sko, men SOFT 7 lædersneakers kollektionen kom fuldstændig bag på mig. De er lækre og street-fashionable af et touch af de gode gamle old school look, perfekte til storbystilen og især til tomboy looket som jeg elsker!

Jeg er uden tvivl en sneakers elskende kvinde og jeg glæder mig til at rocke mine nye Ecco SOFT 7 skønheder!
Se de 6 nye Ecco SOFT 7 sneakers lige her.

Sponsoreret indlæg af Ecco

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINUS 417 #LOVE