OMG #OLAPLEX – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NEW AWESOME THINGS TO DO!

OMG #OLAPLEX

myhair

WAAAAAAUW!
Jeg havde ikke turde at håbe på én SÅ tydelig forandring i mit hår!
Jeg er på alle måder imponeret over hvad olaplex er i stand til at gøre, jeg har aldrig oplevet noget ligende! I så lang tid har mit hår været livløst og kedeligt, jeg har simpelthen været så ked af det – mit hår er mit varemærke, det er en kæmpe del af mig. Jeg har altid haft lækkert og stort hår, den del forsvandt langsomt efter utallige dårlige hår-valg!

De ovenstående fotografier er taget få uger i mellem, og den tydelige forandring i mit hår skyldes produktet olaplex og selvfølgelig Salon InSite.
– Det første fotografi viser tydeligt hvordan mit hår er træt og slidt.
– Det andet fotografi er taget dagen efter min første behandling, og læg godt mærke til hvordan det er begyndt at komme til live igen.
– Det tredje er efter min sidste behandling, og mit hår er fuldstændig sig selv igen efter en lang ( til tider håbløs ) kamp for at komme tilbage.

Da jeg først læste om olaplex, var min første tanke at det er for godt til at være sandt! En mirakel kur der genskaber dine hårstrå (svovl og saltsyreindholdet i håret), en behandling der bringer livet tilbage i håret, et produkt som har taget al-verdens frisør med stormen, et molekyle der ikke indeholder silikone, olie, parabener, DEA m.m.. Yeah right!
En af de førende saloner i olaplex behandlinger i Københavns området er Salon InSite og jeg har i den sidste måned samarbejdet med de fantastiske mennesker, for at opleve forandringen på mit eget hår! Og WAUW det er jo crazy! Jeg har kun fået to behandlinger hos Salon InSite, den første var en enkel stand-alone olaplex behandling. Den sidste en stand-alone olaplex behandling med en skøn omgang farve speciel mixet af Michael ( et af de kreative væsner hos Salon InSite )

Nu bruger jeg fortsat olaplex no.3, som er en hjemme kur.
Én gang om ugen som jeg lad sidde i mit hår max 55 min 🙂

Jeg synes resultatet taler for sig selv, og jeg er sikker på hvor mange ord jeg prøver at sætte på de glade følelser jeg sidder med – kan de ikke tiltrækkelige! Jeg er lykkelig!!!

Tak Salon InSite og Olaplex <3

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

 • a

  Får håret mere fylde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Astrid 🙂 Nej ikke umiddelbart – det gendanner dine hårstrå, så det ikke er så ødelagt i spidserne.
   Jeg har et kæmpe hår i forvejen og i takt med mit hår er gendannet ( og sundt igen ) er fylden kommet tilbage i spidserne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW AWESOME THINGS TO DO!