COME WITH ME TO CIFF #CFW – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
IF YOU LOVE SALES - 20% OFF!

COME WITH ME TO CIFF #CFW

CIFF

 

Sæsonens modeuge er i fuld gang, og i dag var jeg et hurtigt besøg forbi CIFF i Bella centeret. Endnu engang er det en travl uge for mit vedkommende, dog plejer jeg at holde fotografisk fri i modeugerne. Det har ikke helt lykkes mig i år, så derfor er mine modeuge dage kortet lidt ned for at holde mine fotografiske deadlines.

I dag nød jeg at se, røre og føle de nye items fra blandt andet Karen by Karen Simonsen. Karen har jeg tidligere skudt til Modemagasinet IN og det har været spændende at følge hendes process fra Munthe plus Simonsen til Karen by Karen Simonsen. Hun laver sgu nogle lækre items! Jeg var også forbi Thi Thao, som jeg netop har skudt kampagne / lookbook for. Et af de mærke som har vundet mit hjerte, med deres feminine items kan rocke mine sneakers og stadig se super feminin ud – jeg elsker de unikke blonder i et unikt og meget atypisk dansk men virkelig lækkert design! Trods jeg tidligere har set SS16 kollektionen, så overrasker den mig igen og igen! Jeg fik også et kig på SS16 kollektion fra Oh! By Kopenhagen fur som har et kreativt og lækkert touch i Kopenhagen fur‘s ånd!

En mode-lækker SS16 eftermiddag!
– Nu er det arbejde tid 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IF YOU LOVE SALES - 20% OFF!