AINT DOING SHIT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
90'S COOL

AINT DOING SHIT

IMG_5942

En mandag eftermiddag hvor jeg virkelig prøver at tag lidt afslapning og kvalitetstid.
Med Copenhagen fashion week lige rundt om hjørnet, så er stilhed før stormen en vigtig prioritering! Min eftermiddag går ud på kvalitetstid med Tobias, lidt indkøb og selvfølgelig træning! Ja jeg har endda også kastet mig ud i madlavning med en lækker opskrift jeg fandt på madbanditten.dk. I aften skal vi have LCHF kylling i karry!!

Jeg må indrømme at det eneste der er i mine tanker i disse dage er at jeg skal nyde min skønne kæreste og Californien i 5 lækre uger! Næste uge rejser vi og jeg kan slet ikke vente!

Jeg håber du har haft en dejlig dag, præcis som mig!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90'S COOL