MY I-CAN’T-LIVE-WITHOUT-YOU TOOL #GHD ECLIPSE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

MY I-CAN’T-LIVE-WITHOUT-YOU TOOL #GHD ECLIPSE

GHD

 

Et af de redskaber jeg ikke kan leve uden er mit glattejern!
Jeg har et kæmpe, kaotisk og krøllet ( ikke på den pæne måde ) hår, det er fuldstændig umuligt for mig at tæmme mit hår uden de helt rette redskaber. Jeg ville føle mig fortabt uden! Jeg har prøvet at glemme mit glattejern på en ferie – det var det rene helved!!!

Jeg er igang med et spændende projekt med Salon Insite som jeg glæder mig til at dele med dig! I forbindelse med vores spændende projekt fik jeg øjnene op for det nye GHD eclipse, som uden tvivl skulle være det bedste glattejern på marked. Det er vigtigt for mig at jeg passer ekstremt meget på mit hår, som er blevet skadet og tørt! Med den nye teknologi sikrer GHD eclipse altid den helt rigtige varme, på det rigtige tidspunkt og skåner håret.

Jeg kan kun sige det er alle pengene værd!
– Jeg er fuldstændig pjattet med GHD eclipse og Salon Insite!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONO CHEVRON #CRAVINGS