YOU ARE SO WRONG IF - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LOVE AT SALE

YOU ARE SO WRONG IF

signe

Hvis du tror livet som modefotograf er det mest glamourøse!
Meget af vores tid tilbringer vi foran en computer hvor vi nørder rundt i photoshop og lightroom. Vi bruger også enormt meget tid i mærkelige poseringer, mens vi ofte glemmer alt om at kroppens bevægelser har en grænse, vi gør alt for at fange det aller bedste fotografi!

I de sidste dage har jeg tilbragt på en af Danmarks smukke øer, hvor jeg sammen med mit skønne team har skudt Thi Thao´s kommende SS16 lookbook. Trods jeg ikke er et friluft-menneske, så synes jeg selv at jeg er blevet ret sej! Vi har tilbragt en hel del tid i mellem edderkopper og andre mærkværdlige kryb! Desværre er jeg nød til at vente lidt med at dele fotografier og behind the scenes fra dagen, men jeg lover at vise dig det hele.

 I dag er vores sidste skydnings dag , og jeg er spændt på at komme igang 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE AT SALE