SHIT I'M ADDICTED!!!! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TODAY'S COLOR #BEAUTY

SHIT I’M ADDICTED!!!!

IMG_5024

 

Kender du følelsen af at crave noget helt specifikt? At det kommer bag på dig hvor stor en forskel den her éne fantastiske ting gør i din hverdag? Jeg må indrømme at jeg har en del afhængigheder, og et af mine faste ritualer er at nyde en grøn te inden træning! Men kloven her ( mig ) har selvfølgelig glemt at få bestilt Matcha tea hvilket også har resulteret i Fitnessworld har manglet mig! Idiot Signe!!!!

Undskyldninger er der mange af – I know.. Men jeg kan bare virkelig mærke stor forskel på min energi med og uden Matcha!! MEN MEN MEN nu har jeg fået fyldt lageret lidt op og er klar til min workout! Da jeg ikke er en super te drikker, så har jeg fundet den helt rigtige opskrift for mig – en Matcha mandelmælk shake

Hvad er dine afhængigheder og træningsritualer?

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S COLOR #BEAUTY