#CRAVINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JUST BE HUMAN

#CRAVINGS

ours

Søndag morgens cravings!
Vi er netop vågnet og mens morgen kaffen stadig er varm i hånden har vi forelsket os.. Hvorfor er det så svært at lad vær med at shoppe? I dag har webshoppen Boozt.dk 15% på alle vare OGSÅ udslagsvare – av av av!!! Med mærker som Wood Wood, Tiger of Sweden, Won Hundred og Whyred så er vi ikke kostbar med visakortet!

Her er lidt af de ting som vi har fundet i dag 🙂

Tobias har længe ønsket sig B&O PLAY, og som hans kæreste er jeg bestemt fan af det lækre Wood Wood matchy sæt af t-shirt og shorts, med Wood Wood solbriller og ROYAL REPUBLIQ sneakers. Uha min mand må godt se sommer lækker ud når vi skal gå hånd i hånd <3

Jeg har i forvejen WHYRED bukserne og WON HUNDRED t-shirten, men jeg er så glad for dem at jeg godt kunne bruge et par ekstra. Til mit forsvar er mit stjernetegn tvilling og sætter stor pris på at have 2 stk af de ting jeg er super glad for! Fjollet I KNOW! Hugo tasken er jeg fuldstændig pjattet med, den har kant som jeg elsker og hvide HUGO sneakers er også lækre! Wood Wood bucket hat har jeg længe kigget efter, jeg er en bucket hat kind of girl – og Wood Wood er virkelig lækkert!

Husk hvis du skal shoppe amok så skal du bruge koden 15TODAY

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST BE HUMAN