NAILS NAILS NAILS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TO BE DIFFERENT

NAILS NAILS NAILS

IMG_4487 (1)

 

Jeg er fuldstændig pjattet med den her lækre sommer farve!
Jeg har netop fået lavet mine negle hos den fantastiske Nails By Bjørg
og synes faktisk mine hænder ser en hel del mere brune ud efter jeg har været under en magisk behandling!

Lange negle er noget af det smukkeste til kvinder!
Jeg misunder virkelig dem der kan rocke det da det er så feminint!
Desværre bliver jeg fuldstændig handlings lammet hvis jeg bevæger mig ud i forlængelse af mine negle, så en lækker omgang Gelish / Shellac er lige mig! Det holder igennem mit fotografiske arbejde og jeg elsker det! 🙂

CND har en serie smukke neglelakker og denne topcoat som jeg både testede til Danish beauty award, og der stadig er fast inventar i mit hjem!
Bjørg viste mig de nye lækre farver som jeg ikke havde set men måtte eje!

Nails By Bjørg er uden tvivl en af de bedste i København! Og med hendes erfaring, talent og utallige uddannelser kan jeg kun varmt anbefale hende! Da hun flytter ind hos Frisør Joanna Zabell på Toftegårdsplads 4 i Valby, og hvis du er hurtig kan du fange et super godt åbningstilbud!!!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO BE DIFFERENT