NELLY BLOGGER EVENT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HI GLORIOUS!

NELLY BLOGGER EVENT

020054P4090050 P4090049 P4090053P4090074 P4090062 P4090060 P4090046P4090080

 

Yesterday I spent the afternoon in company with a lot of delicious bloggers.
Nelly.com invited for a group of selected bloggers to one of their wonderful bloggers event, and the agenda was clear – to continually improve each blogger in the visual expression in our blogs. With the intro to lightroom a super cool Swedish photographer, we got lots tips and tricks on how we can visually create delicious pictures to our blog work. There’s no doubt that as a photographer, I am fully aware about the difference photographs can do .. And I appreciate the quality of the photographs – I hope not that you are in doubt, and sincerely hope that you can visually enjoy my blog!

We were very much spoiled with fashionable gifts from Nelly.com and while we have a party in your mouth, with a delicate pampering our taste buds were the social needs fantastically beautiful covered – my dates for the event were the four beautiful women JulieSandra, Frederikke and Nadialine.

__________

Igår tilbragte jeg eftermiddag i selvskab med en masse lækre blogger.
Nelly.com inviterede nemlig en gruppe udvalgte bloggere til et af deres skønne bloggers event, og agendaen var tydelig – at dygtiggøre hver enkel blogger inden for det visuelle udtryks i vores blogs. Med intro til lightroom af en super cool svensk fotograf, fik vi masser tips og tricks på hvordan vi visuelt kan skabe lækre billeder til vores blog arbejde. Der er jo ingen tvivl om, at som fotograf er jeg fuldstændig bevidst omkring hvilken forskel fotografier kan gøre.. Og jeg sætter stor pris på kvaliteten af fotografier – det håber jeg ikke at du er i tvivl om, og håber inderligt at du visuelt nyder min blog!

Vi blev i allerhøjeste grad forkælet med fashionable gaver fra Nelly.com og mens vi have en fest i munden, med en delikat forkælelse af vores smagsløg blev det sociale behov fantastisk smukt dækket – mine dates for eventet var de 4 skønne kvinder Julie, Sandra, Frederikke og Nadialine.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HI GLORIOUS!