THE PERFECT LITTLE THING – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WHAT A MESS

THE PERFECT LITTLE THING

IMG_7417IMG_7411IMG_7408

Finally, I got bought a small blog camera!
Despite I’m a Canon kind of women, then are my Canon 5D a bit heavy to carry around for blog-related events! For so long I have searched for a delicious, small and beautiful camera that I could use to exactly these things! It was important for me that I do not compromise on quality and at the same time that it is a camera that stylistically suit me – because let’s be honest, appearance does matter!!

Finally, I have found my new beauty so pleased me introduce you to the Olympus Pen – E.PL7

_______

Endelig har jeg fået købt et lille blog kamera!
Trods jeg er en Canon kind of women, så er mit Canon 5D en smule tung at slæbe rundt på til blog relateret events! Så jeg har længe søgt efter et lækkert lille og smukt kamera som jeg kunne bruge til præcis disse ting! Det har været vigtigt for mig, at jeg ikke går på kompromis med kvaliteten og på samme tid at det er et kamera som stil mæssigt passer til mig – for lad os være ærlig, udseende betyder altså noget!!

Endelig har jeg fundet min nye skønhed så glad mig præsentere dig for Olympus Pen – E.PL7

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT A MESS