SILKY TEXTURE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DO SOMETHING RIGHT!

SILKY TEXTURE

IMG_5979 IMG_5951

Today it is Sisley Black Rose Precious Face Oil as I test the Blogger’s Choice Award at the Danish Beauty Award

Sisley Black Rose Precious Face Oil has a high content of omega 3 and 6, which is important for the skin. It would truly be a miracle for the mature woman, and despite I still only 31, I look forward to testing this little delicious case!

“The essential oils of Bulgarian rose and magnolia that works firming, soothing and awakens the senses. Smooths wrinkles and fine lines, and refreshes the skin and gives it a beautiful and radiant glow.” Magasin.dk

It sounds really delicious right?

_________

I dag er det Sisley Black Rose Precious Face Oil som jeg tester til Blogger’s Choice Award ved Danish Beauty Award.

Sisley Black Rose Precious Face Oil har et højt indhold af omega 3 og 6, hvilket er vigtigt for huden. Den skulle virkelig være et mirakel til modne kvinder, og trods jeg stadig kun er 31, ser jeg frem til at teste denne lille lækre sag!

“De essentielle olier af bulgarsk rose og magnolia, der virker opstrammende, lindrende og vækker sanserne. Udglatter rynker og fine linjer, og genopfrisker huden og giver den en smuk og strålende glød.” Magasin.dk

Det lyder da virkelig lækkert ik?

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO SOMETHING RIGHT!