WORK -THI THAO PART II – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WANTED!!!!

WORK -THI THAO PART II

foto-15-680x680foto-2-e1425921696235-680x906 foto-1-e1425921719330-680x906

The other day was the Thi Thao AW15 lookbook Party II, once again, I was surrounded by wonderful people! The Danish brand is undoubtedly a brand you need to keep an eye on – Wauw it is some goodies that come in the AW15 collection!
(Read and see video about Thi Thao AW15 lookbook part I here)

  The model is my beautiful girlfriend Simone Tajmer, as like I’m fashion blogger here at bloggers delight and with the talented muah Jeannette Grønborg Segerstrøm Svendsen got created some really cool pictures.

It was a delicious delicious day, and I must admit all the creative really knocked me out – it was a very tired Signe, Tobias received when I got home! I fell asleep three times in an exciting movie .. So much for being the romantic girlfriend;)

_________

Forleden dag var det Thi Thao AW15 lookbook part II, endnu engang var jeg omgivet af skønne mennesker! Det danske mærke er uden tvivl et mærke du skal holde øje med – hold da op nogle lækkerier der kommer i AW15 kollektionen!
( Læs og se video om Thi Thao AW15 lookbook part I her )

 Modellen er min smukke veninde Simone Tajmer, som ligesom jeg er modeblogger her på bloggers delight og sammen med den talentfulde muah Jeannette Grønborg Segerstrøm Svendsen fik vi skabt nogle virkelig cool billeder.

Det var en lækker lækker dag, og jeg må indrømme alt det kreative virkelig slog mig ud – det var en meget træt Signe, Tobias modtog da jeg kom hjem! Jeg faldt i søvn 3 gange i en spændende film.. Så meget for at være den romantiske kæreste 😉

IMG_3137

wanted-fashion-3011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANTED!!!!