MONDAY MORNING! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SCOUTING LOCATIONS

MONDAY MORNING!

IMG_2850

 

Monday mornings I clearly remember that this is the morning when it was most difficult to get out of bed when I was in elementary school, it did not changed through my seminary time and unfortunately not even in my pedagogical time. Do you know that feeling?

But something changed when I fell in love with photography’s creative world, although I probably never will be a morning person who jumps out of bed. (I need at least 2 coffees and look out into the air for an hour ) but yes Monday morning not so bad anymore.. It probably just requires when you would fall in love with your work, and that working is as much a passion as a career.

Today I shoot the last part of Thi Thao AW15 lookbook together with the blogger and model (also my friend) Simone Tajmer and the talented muah Jeannette Grønborg Segerstrøm Svendsen.

What a lovely way to start a whole new week on 🙂

You can see behind the scenes from the first part of Thi Thao AW15 lookbook here

Wishing you a great Monday

__________

Mandag morgen husker jeg tydeligt som dén morgen hvor det var sværest at stå op da jeg skulle i folkeskole, det ændres sig ikke igennem min seminarium tid og desværre heller ikke i min pædagogiske tid. Kender du det?

Men noget ændres da jeg forelsket mig i fotografiets skabende verden, trods jeg nok aldrig vil blive et morgen menneske som springer ud af sengen. ( Jeg skal mindst have 2 kaffer og kigge ud i luften i en time ) men ja mandag morgen ikke så slem længere.. Det kræver nok bare at du skulle forelske dig i dit arbejde, og at arbejde bliver ligeså meget en passion som en karriere.

I dag skal jeg skyde den sidste del af Thi Thao AW15 lookbook sammen med bloggeren og modellen( også min veninde ) Simone Tajmer og den talentfulde muah Jeannette Grønborg Segerstrøm Svendsen.

Sikke en dejlig måde at starte en hel ny uge på 🙂

Du kan se behind the scenes fra den første del af Thi Thao AW15 lookbook her 

Ønsker dig en fantastisk mandag!

wanted-fashion-3011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCOUTING LOCATIONS