THE ENTRE #INTERIOR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
IAM BEST AT NIGHT!

THE ENTRE #INTERIOR

linddnawalldots

A new home to be organized.. it means a great activation of my interior shopaholic, with among other Hay stock sale so I am very positive.. I already have bought the most beautiful LINDDNA wall dots, as there is not much space, our home at any rate be pampered with design delights.

_______

Et nyt hjem der skal indrettes.. det betyder en stor aktivering af mit interiør shoppegen, med blandt andet Hay lagersalg så er jeg meget positiv.. Jeg har allerede fået købt de smukkeste LINDDNA wall dots, da der ikke er meget plads skal vores hjem ihvertfald forkæles med design lækkerier. 

wanted-fashion-3011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IAM BEST AT NIGHT!