IAM BEST AT NIGHT! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
THIS GREY COAT

IAM BEST AT NIGHT!

IMG_2685

 

Yes of being the happy woman of being independent-employedshy, bring the right to work at unusual hours – and I love it! If you’ve ever wondered why artists often work on night, then it is simply because there is silence. While the entire city sleeps, and no interference then I can just immerse myself in the passionate world that I love so much! It is damn too cool !!! It obviously creates challenges in waking up early, but I’ve still never been a good morning person ..;)

During weekend I visit my family, which means two non working days. It requires that I work in advance so that I can just let go and be in the moment on my visit..

So while I enjoy in my Acne Studio bird sweatshirt, listening to delicious old school soul music and work, there is always time to have taken a Selfie in my prime time!

Sleep tight!

___________

Yes af at være den lykkelige kvinde af at være selvstændig, medføre det retten til at arbejde selv på skæve tidspunkter – og jeg elsker det! Hvis du nogensinde har undret dig over hvorfor kunstnere ofte arbejder om aften/natten, så er det ganske enkelt fordi der er stilhed. Imens hele byen sover, og der ingen forstyrrelser er kan jeg i ro bare fordybe mig i den passionerede verden jeg elsker så højt! Det er sgu da for fedt!!! Det skaber selvfølgelig sine udfordringer i at vågne tidligt, men jeg har alligevel aldrig været et godt morgen menneske.. 😉

I weekenden skal jeg op til mine familie, hvilket betyder to non working days. Det kræver at jeg arbejder forud, sådan at jeg bare kan give slip og være i nuet på mit besøg..

Så mens jeg hygger i min Acne Studio bird sweatshirt, lytter til lækker old school soul musik og arbejder, er der altid tid til at få taget et selfie i min primetime!

wanted-fashion-301

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS GREY COAT