LUXURY IS #JUSTCLEANERS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SNOWED IN #ISTANBUL

LUXURY IS #JUSTCLEANERS

IMG_3886.

..uden tvivl rent og renset tøj, uden at skulle løfte en finger!

Kender du det at i hverdagen kan det være svært for dig at nå alle de huslige opgaver, som du burde..? Efter Tobias og jeg flyttede til Amager i hans lejlighed, har vi ikke en vaskemaskine hvilket godt kan mærkes! For første gang i mit liv skal jeg på vaskeri! Ja, har du prøvet det?! Det er jo en heldags fornøjelse, og kræver tid som jeg egentlig ikke rigtigt har, det er altid en øv opgave som bare skal ordnes. Det bliver altid gjort i sidste øjeblik, og for et struktureret menneske som jeg er kan det være virkelig irriterende.

For ikke at tale om renseri, hvor ofte køre du ned til et renseri med dit tøj og henter det ugen efter? Hvis jeg skal være ærlig, så gør jeg det max én til to gange om året, trods jeg ofte tænker “Nu skal du huske at gøre det oftere”, så må jeg være ærlig at sige det bliver ikke ofte nok.. Jeg synes det er besværligt, så mine prioriteringer er helt andre steder!

Så kom Just Cleaners ind i mit liv, som magisk har gjort min hverdag en smule lettere. Uden besvær kom firmaet i mandags og hentede vores tøj og dyne, kun få timer før vores rejse til Tyrkiet. Alle Tobias jakkesæt, mine jakker og trøjer som virkelig havde brug for en kærlig hånd, for ikke at tale om vores dobbelt dyne der havde brug for en virkelig god omgang!

Igår aftes kom vi endelig til Danmark, trods sne i Tyrkiet var vores fly ikke aflyst kun nogle timer forsinket. Og det var den reneste lykke at åbne vores dør og modtage alt rent og renset igår aftes da vi kom hjem, der er bare intet bedre end rent tøj!! Og jeg behøver slet ikke at nævne følelsen af at putte ind i en hel ren dyne – det er en bid af himlen blot i sig selv!

Uden at løfte en finger, at bevæge mig eller planlægge et besøg forbi et renseri.. – det er uden tvivl det ekstra luksus i hverdagen, som giver det ekstra krydderi af glæde! Det tog en stor vægt fra mine skuldre – Det er ikke sidste gang jeg sender mit tøj til Just Cleaners!

wanted-fashion-301

4 kommentarer

 • Hæ, min far vasker mit tøj, han henter og bringer… Jeg har ikke bedt ham om det og der er et fællesvaskeri her, hvor jeg bor. Men det er nu også lidt rart ikke at skulle tænke på det 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

   Orh sikke en sød far du har dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt indlæg om JustCleaners, Signe. Du forklarer så godt hvad det drejer sig om – netop ikke at løfte en finger, når du skal have renset eller vasket tøjet. Lige ind til kernen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha.. det kan han da ikke blive ved med resten af livet, Satina. Vores service (www.just-cleaners.dk) må da komme til nytte på et eller andet tidspunkt tænker jeg, når din far ikke kan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNOWED IN #ISTANBUL