SNOWED IN #ISTANBUL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ENJOYING ISTANBUL!!!

SNOWED IN #ISTANBUL

IMG_3850IMG_3855

Mens sneen langsomt falder ned over den smukke by, så er der vidst inden tvivl om at det er et smukt syn vi vågner op til! En fuldstændig sne dækket by, hvor vejene er glatte og bilerne uden vinterdæk, ja så er vi virkelig sneet inde i Istanbul i dag,

Heldigvis fik vi klaret alt Above Copenhagen arbejde igår, hvilket betyder vi napper en ekstra dag i Tyrkiet. Der er ikke meget vi kan lave andet en at hygge med de søde mennesker vi er omkring, men vi ser lidt Fashion tv. Dagens store spørgsmål er så om vores fly overhoved er på tale i morgen!

Det er mange år siden jeg har været sneet hjemme, og må indrømme det også har sin charme 🙂

wanted-fashion-3011

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENJOYING ISTANBUL!!!