WAUW AWESOME #CFW – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VISITING THI THAO #CFW

WAUW AWESOME #CFW

IMG_1912 IMG_1855

 

Yaaaaay finally!

On the occasion of the Above Copenhagen x ASW is a partnership, it should of course be celebrated .. What time is better than the middle of Copenhagen fashion week, to celebrate the good news !! As the course was hosted on my favorite nightclub ZEN in connection with their Thursday club Dirty! Only hip hop / rnb baby !!!! Surrounded by the beautiful people as a partners and acquaintances, beautiful fashion bloggers, girlfriends and gracious childhood friends – then was Dirty in Thursday totally stuffed!

I am sure I will share more pictures from the evening. We had the cool photographer Victor Lausten to capture the moment with us! Despite my lovely friend and fashion blogger Brigida Martinez and I rocker our selfies!!

Many thanks to all of you who support us, to you who make the night so amazing!

A special thanks to the ZEN family
– We love you!

_______

Yaaaaay endelig!

I anledningen af at Above Copenhagen x ASW er indgået et partnerskab, skulle det selvfølgelig fejres.. Hvilket tidspunkt er bedre end midt i Københavns modeugen, at fejre de gode nyheder!! Som selvfølgelig skulle hostes på favorit natklubben ZEN i forbindelse med deres torsdag klub Dirty! Only hip hop / rnb baby!!!! Omgivet af de skønneste mennesker, som samarbejdspartner og bekendte, smukke modebloggere, veninder og elskværdige barndomsvenner – ja så var Dirty i torsdag fuldstændig proppet!

Jeg er sikker på at jeg vil dele flere billeder fra aften. Vi havde nemlig den cool fotograf Victor Lausten til at fange øjeblikket med os! Trods min dejlige veninde og modeblogger Brigida Martinez og jeg rocker vores selfies!!

Tusind tak til alle jer som støtter os, til jer der gøre aften så fantastisk!

En særlig tak til the ZEN family
– vi er vilde med jer!

wanted-fashion-3011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VISITING THI THAO #CFW