FR//S & CIFF #CFW - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM

FR//S & CIFF #CFW

IMG_1863IMG_3198 IMG_3191 IMG_3195

Once again, the tour back to CIFF in Bella Center where Friis & Company today invited delicious event with champagne and goodies. In connection with their AW15 collection. Together with a beautiful group of fashion bloggers, we were about 80 of the Danish bloggers overall – a very cozy, interesting and lovely afternoon!
Thank you for a wonderful day to Friis & Company, Simone and Sofie.

______

Endnu engang går turen tilbage til CIFF i ballacenteret, hvor Friis & Companyi dag har inviteret til lækkert event med champagne og lækkerier. I forbindelsen med deres AW15 kollektion. Sammen med en smuk omgang modebloggere, var vi omkring 80 af de danske bloggere samlet – en meget hyggelig, spændende og dejlig eftermiddag!

Tusind tak for en hyggelig dag til Friis & Company, Simone og Sofie. 

wanted-fashion-3011

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *