REMINDER #WIN 5000DKK – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ONE OF MY FAVORITES

REMINDER #WIN 5000DKK

jjj

Have you remembered to take part in the competition to win 50000dkk for shopping spree at Trendsales?

Now you can!!! Trendsales has just started ‘Trendsales Collection oufit Battle, in connection with their Blogger Event. Each participating blogger got the opportunity to borrow their favorite item from Trendsales Collection and style it! My choice was the most beautiful Chanel sneakers!

Now it is all about to vote on the best-dressed outfit and I would really like to win with you! By one like on my picture, you will participate in the competition to win 5000, – kr to Trendsales + 3 months. VIP. On top of that you will automatically participate in a competition to win 1000, – kr. to Trendsales + 3 months. VIP.
So let’s join forces and win!

All you have to do is like this image on Facebook (Direct link here)

_______

Har du husket at deltage i konkurrencen om at vinde 5000 dkk til at shoppe amok på Trendsales?

Nu har du muligheden!!! Trendsales har netop sat ’Trendsales Collection Oufit Battle i gang, i forbindelse med deres Blogger Event. Hver deltagende blogger fik muligheden for at låne sit favorit item fra Trendsales Collection og style det! Mit valg var de smukkeste Chanel sneakers!

Nu handler det om at stemme på det bedst klædte outfit og jeg vil så gerne vinde sammen med dig! Ved at like mit billede, deltager du i konkurrencen om at vinde 5000,- kr  til Trendsales + 3 mdr. VIP. Oven i det deltager du også automatisk i en konkurrenc om at vinde 1000,- kr. til Trendsales + 3 mdr. VIP.
Så lad os slå os sammen og vinde!

Det eneste du skal gøre er at like dette billed på facebook (Direkte link her)

wanted-fashion-301

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE OF MY FAVORITES