THE SNAPCHAT LOVE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
STREET ATTRACTION #FASHIONWANTED

THE SNAPCHAT LOVE

DO YOU USE SNAPCHAT?

Jeg må indrømme at jeg er stor tilhænger af snapchat, trods hackning og omtale så er snapchat en af de medier jeg bruger aller mest! Det er en fantastisk app, for at dele øjeblikke i løbet af dagen. Trods jeg er vild med Instagram og Facebook så er snapchat bare lidt nemmere at dele en masse spændende fotografier, uden at spamme de andre sociale medier til.

Hvis du skulle have lyst til at følge med på min snapchat, er du hjertelig velkommen ind i mit univers!
Mit brugernavn er signemorkeberg

___________

DO YOU USE SNAPCHAT?

I have to admit that I’m a big fan of snapchat, despite hacking and mention then snapchat one of the mediums I use aller most! It’s a great app, to share moments in the course of the day. Despite I am crazy with Instagram and Facebook then snapchat just a bit easier to share a lot of interesting photographs, without spamming the other social media.

If you would like to follow along on my snapchat, you are cordially welcome into my universe!
My username is signemorkeberg

IMG_9544 IMG_9558

Wish you a lovely day!

x

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREET ATTRACTION #FASHIONWANTED