NEW DANISH SKIN CARE LINE #SMUK - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MY AUTUMN WISH

NEW DANISH SKIN CARE LINE #SMUK

Jeg har en forkærlighed for økologiske, grønne og rene produkter!

I hjertet af det smukke Frederiksberg, lægger skønheds klinikken Naturlig smuk. For nogle år tilbage var jeg forbi denne perle, hvor jeg mødte indehaveren og hudterapeuten, Heidi Maltby. Hun er en kreativ, passioneret og livsglad kvinde, en af den slags som er umuligt ikke at synes om! Meget er sket i begge vores liv siden den gang, og Heidi skal netop til at lancere hendes hudpleje serie SMUK skin care.

Igennem hendes arbejde, har hun erfaret at det er en jungle at finde de rigtige økologiske produkter. I Danmark kalder vi produkter økologiske, når kun 2-5 % af ingredienserne er det, og i den fortvivelse voksede passionen for at skabe hendes eget produkt. Et produkt hun som kvinde og behandler kunne stå inden for, hvor alle ingredienserne er rene og uden hormonforstyrrende tilsætningsstoffer. Hvor ingredienserne bliver dyrket efter de rene økologiske principper, og de mennesker, der er involverede i processen, arbejder under ordentlige vilkår!

Heidi søgte til Bali, hvor hun forelskede sig i det faktum af de dyrker og høster deres marker, som deres forfædre gjorde det, og den viden, de har fået gennem århundrede, er gået videre fra generation til generation. Det er fuldstændig rent og SMUK skin care kommer derfor fra de lokale bønder på Bali, som traditionen tro går meget op i naturen og hele økosystemet.

Jeg har en forkærlighed for økologiske, grønne og rene produkter, så da Heidi inviteret til lidt forkælelse, kunne jeg umuligt sige nej, jeg var simpelthen nød til at afprøve produkterne. I en smuk oase væk fra flytning, stress og arbejde, kunne jeg for et øjeblik glemme alt om tid og sted under Heidi´s magiske hænder.

__________

I have a penchant for organic, green and clean products!

In the heart of the beautiful Frederiksberg, is the beauty clinic Natural beautiful. Some years back I was passing this gem, where I met the holder and skin therapist, Heidi Maltby. She is a creative, passionate and cheerful woman, one of the kind that is impossible not to care about! Much has happened in both our life since the time, and Heidi to just to launch her skin care series SMUK skin care.

Through her work, she has learned that it is a jungle to find the right organic products. In Denmark we call products organic when only 2-5% of the ingredients are it, and in our despair grew passion for creating her own product. A product she, as a woman and skin therapist can stand in for, where all the ingredients are pure and without hormone-disrupting additives. Where the ingredients are grown in the pure ecological principles, and the people who are involved in the process, working under decent conditions!

Heidi looked to Bali, where she fell in love with the fact of they grow and harvest their fields, as their ancestors did it, and the knowledge they have gained through the century, is passed on from generation to generation. It is completely clean and SMUK skin care therefore comes from the local farmers on Bali, as tradition goes much up in nature and the entire ecosystem.

I have a penchant for organic, green and clean products, so when Heidi invited for a little pampering, I could possibly say no, I was simply forced to try out the products. In a beautiful oasis away from the movement, stress and work, I could for a moment forget about time and place during the Heidi ‘s magic hands.

Skærmbillede 2014-10-07 kl. 14.40.26

Den nye SMUK skin care er bestående af 5 lækre produkter, med hver deres unikke effekt, kan jeg kun stolt sige jeg hver især har afprøvet dem og jeg er solgt!
I et mix af velduftende ingredienser, en lækker følelse af produkterne på huden og viden om at i hvert produkt indenholder der kun gode  ingredienser for min hud, hvem ville ikke elske det?

______

The new SMUK skin care is made up of 5 delicious products, each with its own unique effect, I can proudly say I have tested them and I’m sold!
In a mix of fragrant ingredients a delicious feeling of the products on the skin and knowledge about that in each product contains only good ingredients for my skin, who wouldn’t love it?

Skærmbillede 2014-10-07 kl. 14.42.47

Under denne skønne behandling, blev jeg fortalt hvad hvert enkel produkt gør for mig, og hvad hvert produkt indenholder af lækre ingredienser. Jeg er sikker på nedestående, som er et udpluk af presse meddelelsen fra SMUK skin care beskriver det meget smukkere end jeg nogensinde kunne være i stand til.

Lip Balm

Med et strejf af pebermynte føles denne lip balm forfriskende, kølende og stimulerende på dine læber. Kakaobønne, honning og afrikansk Shea butter af den fineste kvalitet giver balsam en blød konsistent uden at klister, men med en flot glans. En blødgørende, helende og fugtgivende læbepomade, som reparerer og regenerer pga. det høje indhold af E-vitamin.

Body Butter

Kukui Nut olie giver denne unikke body butter en dejlig rig og blød konsistent, som er let at smøre ud og absorberes hurtigt, så man ikke føler sig fedtet. Grøn te tilfører regenererende egenskaber og opretter solskader. Det høje indhold af ingefær genskaber desuden hudens glød og spændstighed og fremmer huden elasticitet. Og mandarin har en blød, stimulerende og opløftende effekt på sindet. Denne body butter er meget velegnet til tør, moden og træt hud.

Facial serum

Denne serum er en blanding mellem en serum og en olie. Med et højt indhold af A, C og E- vitaminer kan den booste og genskabe hudens naturlige fugtbalance. Havtorns høje indhold af Omega 3 og 7 samt E-vitamin stimulerer cellefornyelsen. Mandarin, jojoba, primula og kokos udgiver tilsammen et stærkt C-vitamin-komplex, som giver huden sin glød og spændstighed tilbage. Aloe Vera-juice giver desuden en beroligende, helende og smidig konsistent. Ved daglig brug udligner den fine linjer.

Hand cream

En plejende fugtighedscreme lavet af en fantastisk kombination af jomfru kokosolie, Kukui Nut olie og eksotisk afrikansk Shea butter. Sammen med mandarinskal, ingefær, honning og vanilje har den samtidig en opløftende og beroligende virkning. Med sit høje indhold af C- og E-vitamin samt gode olier (Omega 3 og 7), får hænderne den optimale beskyttelse både over for vind og vejr, men udsætter også aldring.

Sea Salt

Uraffineret, organisk havsalt indeholder 84 elementer. Disse elementer er identiske med dem, som vores krop er bygget af. Almindelig bordsalt består af 2 elementer (Natrium og klor). Kan anvendes i madlavning eller i et karbad til at styrke immunsystemet og afgifte kroppen. Kan også bruges til en god body scrub i badet. Indånder man dampe (10 % i vand), kan det bl.a. afhjælpe på astma, bronkitis og øreinfektioner.

________

During this wonderful treatment, I was told what each product does for me, and what each product contains of delicious ingredients. I’m sure your origin, as are a selection of the press release from SMUK skin care describes it much more beautiful than I could ever be able to.

Lip Balm

With a hint of peppermint feels this lip balm refreshing, cooling and stimulating for your lips. Cocoa bean, honey and African Shea butter from the finest quality provides balm a soft consistency without paste, but with a nice gloss. An emollient, healing and moisturizing lip balm that will repair and regenerate the pga. the high content of vitamin E.

Body Butter

Kukui Nut Body Butter oil gives this unique body butter a lovely rich and soft consistency, which is easy to smear out and absorbed quickly, so you don’t feel oily. Green tea provides regenerative properties and create sun damage. The high content of ginger restores skin’s radiance and elasticity and also promotes skin elasticity. And mandarin has a soft, stimulating and uplifting effect on the mind. This body butter is very suitable for dry, mature and tired skin.

Facial serum

Facial serum This serum is a mix between a serum and a oil. With a high content of A, C and E vitamins can boost and restore the skin’s natural moisture balance. Havtorns high content of Omega 3 and 7, as well as vitamin E stimulates the cell renewal. Mandarin, jojoba, primula and coconut Publisher put together a strong vitamin C-complex, which gives the skin its glow and elasticity back. Aloe Vera-juice also provides a soothing, healing and smooth consistency. By daily use eliminates the fine lines.

Hand cream

Hand cream A nourishing moisturizer made of a great combination of virgin coconut oil, Kukui Nut oil and exotic African Shea butter. Along with mandarin zest, ginger, honey and vanilla at the same time have an uplifting and soothing effect. With its high content of vitamin C and E, as well as good oils (Omega 3 and 7), get your hands the optimal protection both to the wind and weather, but exposes also aging.

Sea Salt

Sea Salt, organic Unrefined sea salt contains 84 elements. These elements are identical to those which our body is built of. Ordinary table salt is made up of 2 elements (Sodium and chlorine). Can be used in cooking or in a tub to strengthen the immune system and detoxify the body. Can also be used for a good body scrub in the shower. Breathe to vapours (10% in water), it may, among other things. remedy of asthma, bronchitis and ear infections.

Wish you a lovely day!

x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY AUTUMN WISH