BEHIND THE SCENES #KAT STEPHIE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
QUALITY TIME

BEHIND THE SCENES #KAT STEPHIE

Kat Stephie er en fantastisk smuk, talentfuld og skøn sangerinde, som jeg personligt har kendt i mange år. Helt tilbage fra den tid hvor jeg arbejde med unge på gaden. Hun er et af de mennesker, som gør en forskel blot ved at være tilstede. Med hendes unikke karisma kan hun få et hvert rum til at suse af glæde!
Ja, Kat er en fornøjelse af være omkring, og på denne dag skal vi skabe hendes cover for hendes kommende single Meltdown. Singlen er engelsk, og bliver lanceret den 13 oktober – JEG GLÆDER MIG!

Mit kreative team var bestående af de fuldstændige skønne kvinder,  Malene og Emilie fra E.l.f cosmetics, og min smukke fotografiske assistent Nicole Marvin. Nicole bor i Århus området, og hendes kreative sind bidrager altid med noget lækkert på et set! En lækker kreativ dag på det lækre Kurhotel Skodsborg, med blandt andet med mærkerne PULZ jeans og Lisa Lindvig.

_________

Kat Stephie is a stunningly beautiful, talented and wonderful singer whom I personally have known for many years. All the way back to the time when I work with young people on the street. She is one of those people who makes a difference just by being present. With her unique charisma she can get each room to be filled with joy!
Yes, Kat is a pleasure to be around, and on this day we created her cover for her upcoming single Meltdown. The single is English, and will be launched on 13 October – Yaaaaay I can´t wait!

My creative team was made up of the beautiful women, Malene and Emilie from E.l.f cosmetics, and my beautiful photographic assistant Nicole Marvin. Nicole lives in the Aarhus area, and her creative mind always contribute with something delicious on a set! A delicious creative day at the delicious Kurhotel Skodsborg, with brands like PULZ jeans and Lisa Lindvig.

A little behind the scenes photographs shoot by Lars

DSC_9657 DSC_9729 DSC_9748 IMG_8116

Wish you a wonderful day!

x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUALITY TIME