LIVING LIFE IN CALI - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
I NEED THIS!!!

LIVING LIFE IN CALI

10656509_10152680906397667_2074506366_n

At rejse er uden tvivl at leve!!! Hvordan kan det være at vi som danskere ikke rejser oftere, jeg mener at jeg rejser en del og stadig hver gang jeg er udlandet går mine tanker på at jeg burde opleve, rejse og leve mere. Jeg elsker Danmark, du må misforstå mig ikke – det er et land med så meget hjertevarme, sjæl og historie, men det er også et land med en hel del regn, køligere vejr og en smule utilregnelighed  hvis du spørger mig. De offentlige transport midler bliver altid overrasket når det regner eller sner, sommeren er med lidt held uden regn i 3 uger og fotografiske location shoots kræver altid backup planer. For ikke at glemme vores høje skatter men lad os lade den ligge der, så det ikke handler for meget om politik.

Alt dette gør jeg virkelig nyder udlandet, jeg nyder varmen, atmosfæren og suger alt til mig der kommer min vej. Jeg er særligt vild med at rejse til USA, der er blot noget omkring mulighedernes land – der er så stort, begrænsningerne er få og jeg elsker hver rejse til dette lækre land. Denne gang er ekstra særlig, min dejlige kæreste Tobias er ved min side, det gør uden tvivl turen meget værd – utrolig mange romantiske øjeblikke!

I dag er startet, som mange andre dage, hårdt arbejde for at pleje vores tan.. Intet er bedre end lidt solbrun hud! Efterfulgt af endnu en shopping tur i et af San Diego´s mange mall´s.. Fashion Valley! Vi har også haft en hel del sjov i en udklædnings butik, men det kommer jeg til at dele meget mere om på et tidspunkt.. Hemmeligheder! JA TAK!

Meget kort beskrevet, vi elsker begge livet i Cali!

Dagens outfit:
// Above Copenhagen Frederiksberg sweartshirt / Fiveunits shorts / Jordan 6 Retro infrared / Ray ban clubmaster / Jewlscph smykker //

______________________

To travel is without doubt living!!! How can it be that we as Danes do not travel more often, I mean that I travel a lot and still each time I am abroad goes my thoughts on that I should experience, travel and live more. I love Denmark, do not misunderstand me – It is a country with so much heart-warmth, soul and history, but it is also a country with a great deal of rain, cooler weather and a bit erratically if you ask me. The public transport funding, always becomes surprised when it rains or snows, summer is with a bit of luck without rain for 3 weeks and photographic location shoots require always need a backup plans. Not forgetting our high taxes, without having to go too much into politics, let’s don’t go deeper on Danish taxes.

All this makes I really enjoy abroad, I enjoy the warmth, atmosphere and sucks everything to me that comes my way. I’m particularly crazy about to travel to the United States, there is just something about country of opportunity – It is so large, the limitations are few and I love every trip to this country. This time is extra special, my lovely boyfriend Tobias is by my side, it makes the trip very worthwhile. No doubt an incredible number of romantic moments!

Today is started, as many other days, hard work in order to care our tan. Nothing is better than a little tanned skin! Followed by another shopping trip in one of San Diego’s many mall´s.. Fashion Vally! We’ve also had a lot of fun in a costume store, but that I will share much more about at another point.. Secrets – YES!

Very briefly described, we love both life in Cali!

Todays outfit:
// Above Copenhagen Frederiksberg sweartshirt / Fiveunits shorts / Jordan 6 Retro infrared / Ray ban clubmaster / Jewlscph smykker //

x

above-copenhagen-lookbook-released12
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED THIS!!!