GIVEAWAY #ABOVE COPENHAGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WANTED / FASHION

GIVEAWAY #ABOVE COPENHAGEN

Der er mange ting i livet jeg elsker, og en af dem er uden tvivl Above Copenhagen. Noget vi har arbejdet på utrolig lang tid, og velkomsten for vores nye tøj mærke har været overvældende og utrolig. Tusind tak til alle jer der har sendt søde mails, og sidst men ikke mindst vist interesse for mærket. Det betyder meget for os!

Trods Tobias og jeg er mange kilometer fra Danmark, så synes vi at i skulle forkæles med en lille giveaway af helt dit eget valg. Hvad end du ønsker skal du få, så vælg dit ynglings item fra vores shop og den vil blive sendt direkte til dig.

Det eneste du skal gøre er at like Above Copenhagenfacebook, dele opslaget om give away fra siden på din egen væg og kommentere “done” når det er gjort.

___________

There are many things in life I love, and one of them is without a doubt Above Copenhagen. Something we have worked on incredibly long time, and welcome to our new clothing brand has been overwhelming and incredible. Thank you so much to all of you who have sent sweet emails, and last but not at least shown interest for the brand. It means a lot to us!

In spite of Tobias and I are many kilometres from Copenhagen, then we like to be spoil you with a small giveaway  and what it is completely your own choice. Whatever you want you shall have, so choose your favorite item from our shop and it will be sent directly to you.

The only thing you have to do is like Above Copenhagen on facebook, share, spread about the giveaway from the page on your own wall and comment on “done” when it’s done.

IMG_8732

LOVELY day to you 🙂

 

x

Næste indlæg

WANTED / FASHION